eMarketeer mann

eMarketeer - du har idéen, vi har verktøyet

Markedsverktøy gjør hverdagen enkel

De fleste, om ikke alle, ønsker å fremstå profesjonelt ovenfor sine kunder. Det inkluderer selvfølgelig alt av kommunikasjon, herunder e-post, sider på sosiale medier, spørreundersøkelser, informasjon til events etc.

Og vi kan gjøre alt dette med forskjellige programmer. Men hvorfor gjøre ting så komplisert? Med eMarketeer får du et eneste verktøy å forholde deg til. Det er onlinebasert, slik at du kan benytte det uansett hvor du er i verden, bare du har internettilgang og en nettleser.

Du trenger heller ikke finne opp hjulet på nytt. eMarketeer inneholder en rekke profesjonelle maler til alt fra e-post, websider, Facebook sider, spørreundersøkelser med mer. Alt satt opp på en måte som er meget lett å forstå og særdeles enkelt å bruke.

eMarketeer passer for alle bedrifter, organisasjoner og lag, uansett størrelse. Det er en løsning som skallerer med din vekst. Og best av alt, det er svært rimelig å komme igang. Så er du en nyetablert bedrift går du ikke skoene av deg i oppstarten.

Ta en titt på vår korte promovideo under.

WEBINAR VIDEOER

I tillegg finner du en rekke videoer (på engelsk) fra våre gratis webinarer under. Dette er svært utfyllende videoer om de forskjellige temaene i eMarketeer. De fleste av webinar-videoene er i underkant av timen lange. Men som sagt, disse er svært detaljrike og utfyllende. Men kan gi deg noen fantastiske idéer om hvordan du kan utnytte et så spenstig markedsverktøy som eMarketeer.

Får du lyst å vite mer, kontakt oss.

eMarketeer on Mac

eMarketeer på 2 minutter

Se vår korte introduksjonsvideo til eMarketeer, en av markedets kraftigste online markedsverktøy, men samtidig svært enkelt å bruke.

Mails

How to create stunning emails in minutes

Vår video gir deg et grundig innblikk i hvordan du kan skape profesjonelle e-poster til din markedsføring. Være seg newsletter, kundebrev eller annet du ønsker å formidle.

Events

How to manage your events in eMarketeer

Events trenger ikke å være den ekstreme arbeidsmengden de normalt er. Se vår video og få noen idéer om hvor enkelt og profesjonelt du kan lage events. 

Surveys

How to create surveys, sign-ups and web forms with eMarketeer

Denne videoen gir deg en grundig innføring i hvordan du enkelt kan lage spørreunderøkelser, skjemaer for påmelding samt webskjemaer. 

Automate

How to get started with marketing automation

Ville det ikke vært deilig om markedføring, respons og alt be håndtert automatisk? Se vår video og få en innføring i hvordan du kan la eMarketeer håndtere alt for deg!